SlovenskoSprávy

IMMOFINANZ oslavuje ďalší úspech. Prenajal vyše 1000 m2 kancelárskych priestorov

7.12.2021 (Webnoviny.sk) – Flexibilný koncept myhive office (bývalé Polus towers) na Vajnorskej ulici, patriaci európskej skupine komerčných nehnuteľností IMMOFINANZ, je nájomcami vyhľadávanou lokalitou. Aktuálne to potvrdzuje aj najnovší prenájom kancelárskych priestorov o celkovej výmere viac než 1000 m2 spoločnosti CPM Slovakia, s.r.o, ktorá sa špecializuje na poskytovanie špičkových riešení zákazníckej podpory pre svojich klientov. Kancelárie myhive v sebe zahŕňajú flexibilitu, prvotriedne služby, prémiový hotelový dizajn a živú komunitu.

Kancelársky sektor síce spomalil vplyvom koronakrízy, no na druhej strane pandémia pôsobí ako katalyzátor existujúcich trendov. „Záujem nájomcov pretrváva aj po pandémii, mnohí z nich vyhľadávajú myhive pre viaceré výhody a sociálny aspekt kancelárií. Ide o pozitívnu odpoveď na naše nové produkty, v ktorých sa snažíme vytvárať pracovné prostredie orientované na služby s plnou flexibilitou. Dôkazom toho je aj náš nový veľký nájomca v myhive Vajnorská, ktorého plocha presiahla cez tisíc metrov štvorcových,“ prezrádza Adrián Bódis, Country manager IMMOFINANZ pre Slovenskú republiku. „Flexibilita je základným pilierom značky myhive a jej najnovších doplnkových služieb. Na jednej strane si nájomcovia budú môcť prenajímať jeden stôl už od jedného mesiaca prenájmu. Na druhej strane si môžu spoločnosti kedykoľvek pridať alebo zmenšiť prenajatý priestor v závislosti od svojich konkrétnych potrieb.“

Najnovším nájomcom v obľúbenej bratislavskej m. č. Nové Mesto, ktorá sa nachádza v blízkosti jazera Kuchajda, je spoločnosť CPM Slovakia, s.r.o., oceňované medzinárodné kontaktné centrum, ktoré je súčasťou skupiny Omnicom. Spoločnosť sa presťahuje do priestorov v administratívnych budovách myhive prepojených s nákupným centrom VIVO! Bratislava v decembri tohto roka. „Pri výbere nového sídla našej spoločnosti bolo dôležité flexibilné a moderné pracovné prostredie. Koncept myhive ho poskytuje a presvedčil nás aj ponukou doplnkových služieb a aktivít,“ vysvetlil Scott Bendowski, viceprezident pre optimalizáciu podnikania spoločnosti CPM Slovakia, s.r.o, ktorá sa špecializuje na poskytovanie špičkových riešení zákazníckej podpory pre svojich klientov. S celou realizáciou spojenou s prenájmom kancelárskych priestorov myhive pomáhal tím spoločnosti Cushman & Wakefield.

Svet služieb myhive

Medzinárodná značka myhive si zakladá na inovatívnych kancelárskych konceptoch, ktoré spĺňajú potreby nájomcov, s hlavným dôrazom na flexibilitu a komunitu. Kancelárie zahŕňajú širokú škálu služieb, dobrú infraštruktúru a príjemnú atmosféru pripomínajúcu pohodlie prémiového hotela. Komunitní manažéri organizujú pravidelné networkingové podujatia a spoločné aktivity na podporu interakcie medzi nájomcami. Viac o koncepte myhive sa dozviete na stránke: https://myhive-offices.com/sk/lokality/vajnorska.

Informačný servis

Viac k témam: myhive, Myhive Vajnorská, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – IMMOFINANZ oslavuje ďalší úspech. Prenajal vyše 1000 m2 kancelárskych priestorov © SITA Všetky práva vyhradené.