SlovenskoSprávy

Drucker a Hlina spájajú sily, lebo vládu chaosu môže vystriedať koalícia Smeru, Hlasu a fašistov

15.12.2021 (Webnoviny.sk) – Politická strana Dobrá voľba uzavrela Vianočnú dohodu s platformou Umiernených konzervatívcov Alojza Hlinu.

Ako na stredajšej tlačovej konferencii povedal predseda Dobrej voľby Tomáš Drucker, Hlinova platforma bude pôsobiť v strane Dobrá voľba, ktorá tým mení svoj názov na Dobrá voľba a umiernení.

Vecná, adresná a obsažná politika

V strane sa podľa jeho slov plánujú venovať predovšetkým témam zvyšovania platov zdravotníkom, učiteľom či odškodňovaniu podnikateľov. Nevylúčil ani ďalšie personálne posily.

„Sme presvedčení, že spájať sa treba a toto sú tie potrebné kroky. Naša strana je európsky orientovaná, uznávame demokraciu, konzervatívne hodnoty a hlavne umiernenosť. Ponúkame vecnú, adresnú a obsažnú politiku,“ ozrejmil Drucker.

Politický chaos Matoviča

Bývalý líder Kresťanskodemokratického hnutia (KDH) Alojz Hlina na tlačovej besede vyhlásil, že „vládu politického chaosu môže vystriedať koalícia Smeru-SD, Hlasu-SD a fašistov“.

Koalícia v takejto zostave by bola desivým faktom. Treba ponúknuť riešenie, aby takáto situácia nenastala a práve preto sme tu, aby sme mali na Slovensku vládu bez politického chaosu Igora Matoviča a bez Smeru-SD,“ doplnil Hlina.

Viac k témam: Predseda strany Dobrá voľba
Zdroj: Webnoviny.sk – Drucker a Hlina spájajú sily, lebo vládu chaosu môže vystriedať koalícia Smeru, Hlasu a fašistov © SITA Všetky práva vyhradené.