SlovenskoSprávy

Pátracia akcia v Poprade po nezvestnom mladíkovi skončila, našli ho bez známok života

29.12.2021 (Webnoviny.sk) – Pátracia akcia po nezvestnom mladíkovi z Popradu sa v stredu dopoludnia skončila. Objavili ho krátko po 11:00, žiaľ, už bez známok života. Informoval o tom na sociálnej sieti Pohotovostný pátrací tím Prešovského kraja, podľa ktorého v stredu v spolupráci s políciou, dobrovoľnými hasičmi a dobrovoľníkmi rozšírili oblasti pátrania.

Popradčan Michal Ján O. bol nezvestný od soboty 25. decembra, celoštátne pátranie po ňom bolo vyhlásené v sobotu 26. decembra. Naposledy ho videli na Tomášikovej ulici v Poprade v piatok približne o 18:00, posledný kontakt mal mladík s rodinou o 19:27 cez mobilnú aplikáciu.

Objavenie tela 21-ročného Popradčana potvrdila pre agentúru SITA aj hovorkyňa prešovskej krajskej polície Jana Ligdayová. „V predmetnej veci bol na miesto privolaný obhliadajúci lekár a podľa jeho vyjadrenia bude vo veci vykonávať procesné úkony vecne príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade. Z dôvodu vykonávania prvotných procesných úkonov sa ďalej k veci nie je možné vyjadrovať,“ uviedla.

Viac k témam: prešovská polícia, Úmrtie
Zdroj: Webnoviny.sk – Pátracia akcia v Poprade po nezvestnom mladíkovi skončila, našli ho bez známok života © SITA Všetky práva vyhradené.