Inzercia

Nielen štýlom, ale aj správnym nosením obleku môžete zaujať okolie

Ďalšia akcia je za rohom takže určite hľadáte ten najkrajší outfit, v ktorom budete na stretnutí za hviezdu? V mnohých prípadoch si však neuvedomujeme jeden dôležitý fakt, že ani ten najdrahší model nemusí na našej postave vyniknúť, ak nevieme, ako ho správne nosiť.

Aby ste tomu predišli, máme pre vás niekoľko tipov, ktoré by vám mali pomôcť.

Nikdy nezapínajte spodný gombík saka

Nezáleží na tom, či si kúpite nový pánsky oblek v tom najlepšom obchode vo vašej veľkosti alebo si ho necháte ušiť na mieru. Každý model je vyrobený tak, aby sa zapínal gombík v strede. Ten  úplne posledný si nechajte otvorený, VŽDY!

Keď si sadnete, nezabudnite si gombík pekného pánskeho saka rozopnúť. V opačnom prípade si tvar obleku len zbytočne zničíte. Okrem toho sa vďaka rozopnutému saku pri sedení budete cítiť pohodlnejšie.

Vyberte si správnu košeľu

Napriek tomu, že s tričkom v saku môžete byť niekedy za hviezdu tiež, neodmysliteľným doplnkom obleku je košeľa. Aj tá má svoje gombíky, ktoré by mali byť zapnuté úplne všetky. Ak si náhodou horný gombík zapnúť nedokážete, zrejme to chce lepšiu veľkosť.

Nedovoľte, aby vám manžety košele siahali cez ruky. Aj rukávy košele sú neoddeliteľnou súčasťou tohto odevu, aby ste vyzerali upravene. Preto by ste sa mali uistiť, že majú správnu dĺžku a sedia. V ideálnom prípade by sa štvrť palca manžety rukáva košele mala objaviť spod rukáva saka.

Nechajte svoju kravatu končiť pri opasku

Gombíky košele schovajte za kravatu. Ideálna dĺžka tohto doplnku je po viazaný uzla po opasok. Šírka kravaty by zasa mala byť čo najbližšie k šírke chlopne obleku. Pokiaľ sú košeľa a kravata vzorované, platí, že vaša kravata musí mať väčší vzor ako je károvaný vzor na vašej košeli

Ak si tieto jednoduché detaily zapamätáte, nemusí byť nutne oblek tej najdrahšej značky, pretože aj správnym nosením podporujete svoj dokonalý vzhľad.

Zdroj obrázka: Alex Yakimovski/Shutterstock.com