SlovenskoSprávy

Agresívny syn udrel svojho otca a požadoval peniaze, vyhrážal sa mu odrezaním hlavy

9.2.2022 (Webnoviny.sk) – Trenčianska polícia sa zaoberá prípadom agresívneho správania 34-ročného syna voči otcovi. Požadoval od neho finančnú hotovosť s tým, že ak mu nedá peniaze, odreže mu hlavu. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Syn požadoval v kuchyni rodinného domu od svojho otca 30 eur, vulgárne mu nadával, a keďže otec mal pri sebe len 20 eur, nútil ho ísť požičať si zvyšok peňazí k susedovi, ktorý však nebol doma. „Alkoholom potužený syn svojho otca udrel a hrozil mu tým, že ak mu nedá peniaze, odreže mu hlavu. Otec mu v obave o svoj život a zdravie dal 20 eur,“ priblížila prípad Kuzmová.

Policajný vyšetrovateľ vzniesol 34-ročnému mužovi z Dubnice nad Váhom obvinenie za zločin vydierania. „Po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonov bude vyšetrovateľom spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na štyri roky až desať rokov,“ dodala Kuzmová.

Viac k témam: trenčianska polícia
Zdroj: Webnoviny.sk – Agresívny syn udrel svojho otca a požadoval peniaze, vyhrážal sa mu odrezaním hlavy © SITA Všetky práva vyhradené.