SlovenskoSprávy

Poslanci Kuffovci majú na krku obvinenie, podľa Filipa je politicky vykonštruované

1.8.2022 (Webnoviny.sk) – Opozičných poslancov Štefana Kuffu a Filipa Kuffu obvinila polícia pre nebezpečné vyhrážanie. Medializované informácie na sociálnej sieti potvrdil Filip Kuffa. Podľa neho však ide o vykonštruovanú vec.

„Naozaj proti nám vyšetrovacie orgány na okresnej úrovni vzniesli takéto obvinenie,“ povedal Kuffa. Skutok sa však podľa neho stal v čase, keď ani on ani jeho otec neboli na údajnom mieste činu. Konkrétne Filip Kuffa bol podľa vlastných slov v Bratislave a jeho otec Štefan v Nemecku.

„Toto obvinenie, ktoré bolo voči nám vznesené, nepokladám za nič iné ako politicky vykonštruované. A dávam si to do súvislosti aj s tým, že v komunálnych voľbách za stranu Život idem za Prešovský kraj kandidovať za župana,“ dodal Kuffa.

Podľa medializovaných informácií má obvinenie súvisieť so sporom poslancov a kežmarského poľnohospodára o vlastníctvo poľnohospodárskych pozemkov.

Viac k témam: Obvinenie, Vyhrážanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Poslanci Kuffovci majú na krku obvinenie, podľa Filipa je politicky vykonštruované © SITA Všetky práva vyhradené.