SlovenskoSprávy

Výbuch plynu v Balogu nad Ipľom zrovnal dom so zemou, pod troskami sa našlo telo ženy (foto)

18.1.2023 (Webnoviny.sk) – V obci Balog nad Ipľom vo Veľkokrtíšskom okrese zahynula v utorok 17. januára v neskorých večerných hodinách pri výbuchu plynu 89-ročná žena.

Na sociálnej sieti o tom informuje banskobystrická krajská polícia s tým, že podľa doposiaľ zistených informácií, k udalosti došlo pravdepodobne po úniku plynu používaného na vykurovanie, ktorý mal za následok úplnú devastáciu stavby.

„V čase výbuchu sa v dome nachádzala 89-ročná žena, ktorá bola nájdená pod troskami domu bez známok života. Výbuchom došlo aj k poškodeniu steny vedľa stojacej garáže. Tlakovou vlnou vznikli tiež poškodenia susedných domov stojacich po pravej aj ľavej strane, ale poškodených by malo byť aj niekoľko oproti stojacich rodinných domov,“ uvádza polícia a dodáva, že v súvislosti s výbuchom bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu všeobecného ohrozenia. Prípad je v štádiu vyšetrovania.

Viac k témam: Úmrtie, Výbuch plynu
Zdroj: Webnoviny.sk – Výbuch plynu v Balogu nad Ipľom zrovnal dom so zemou, pod troskami sa našlo telo ženy (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.