PR a inzercia

Prírodný tmel, ktorý opravuje nedokonalosti imunitného systému

Robíte všetko možné, no už malé vybočenie zo zabehnutého životného štýlu vás ohrozuje? Stačí vám pár minút v chlade a veľmi rýchlo ochoriete a nedokážete sa vírusov dlhú dobu zbaviť? Potom je na čase posilniť imunitný systém, na čo môžete využiť jednoduchý a pritom kvalitný produkt včiel.

Skvelým prírodným tmelom, ktorý opravuje nedokonalosti vášho imunitného systému, je propolis, o ktorom si teraz niečo povieme.

Pravý propolis si s baktériami a vírusmi poradí

Imunitný systém je systém, ktorý bojuje proti vírusom, baktériám a iným patogénom, ktoré spôsobujú infekciu alebo ochorenie. Fenolové a flavonoidové zlúčeniny v propolise majú na jeho stav a silu výrazný pozitívny vplyv.

Pravý propolis stimuluje obranyschopnosť vášho tela, poskytuje mu prirodzenú podporu v rôznych oblastiach vrátane prechladnutia, trávenia, problémov s pokožkou, ústami a zubami. Navyše je vhodný na pravidelnú konzumáciu deťmi, dospelými aj staršími ľuďmi.

Dôvodom je fakt, že propolis má oveľa väčší antioxidačný účinok ako ovocie ako je napríklad granátové jablko, jahody, černice a hrozno, ktoré sú známe svojou fenolickou látkou a vysokým obsahom antioxidantov. Podľa výskumov má dokonca propolis asi 80-krát väčšiu antioxidačnú kapacitu ako granátové jablko.

Jednoduchý spôsob aplikácie si vy aj vaše telo zamilujete

Stačí si zaobstarať kvalitnú propolisovú tinktúru. Na užívanie jednoduchšiu formu získanú z extraktu propolisu možno použiť na každodennú podporu imunity a kožné problémy. Propolisové tinktúry navyše svojim antibakteriálnym účinkom pri perorálnom použití pomáhajú proti infekciám úst a hrdla, takže sa aj bez škodlivej chémie z liekov môžete zbaviť príznakov nepríjemného vírusového ochorenia.

Vyskúšajte to a spolu s medom posilnite nielen imunitný systém tela, ale aj svoju psychiku. Je to jednoduché, chutné a možné.

Zdroj obrázka: Dionisvera/Shutterstock.com