Hardvér

Kingston FURY rozširuje dizajnové vylepšenia radu DDR5

Značka Kingston dnes oznámila rozšírenie svojho oceňovaného radu pamäťových modulov Kingston FURY DDR5 o verziu s bielym chladičom. Poskytuje tým viac možností všetkým, čo si chcú zostaviť systém, ktorý by nad ostatnými vynikal nielen výkonom, ale aj štýlovým vzhľadom.

Pamäť Kingston FURY Beast DDR5 ponúkajú ohromujúcu rýchlosť a nízku latenciu s veľmi účinným nízkoprofilovým chladičom s odvážnym dizajnom v bielej farbe. Môžete si vybrať jednoduchý a ľahký upgrade s automatickou Plug-n-Play konfiguráciou pri rýchlosti 4800 MT/s, alebo použiť prednastavené profily s certifikáciou Intel XMP 3.0 alebo AMD EXPO. Podsvietenie Kingston FURY Beast DDR5 RGB podporuje väčšiu personalizáciu hernej zostavy pomocou programu Kingston FURY CTRL pre riadenie RGB svetelných efektov alebo prispôsobením jedného z 18 vstavaných, živých a udivujúcich RGB svetelných efektov, ktorých plynulú súhru zabezpečuje patentovaná technológiu infračervenej synchronizácie. Pamäte radu Kingston FURY Beast DDR5 dosahujú rýchlosť až 6000 MT/s a sú k dispozícii ako samostatné 8, 16 a 32GB moduly alebo ako sety 2 modulov s celkovou kapacitou až 64 GB, pričom budúci mesiac budú už k dispozícii aj sety 4 modulov.

Kingston FURY Renegade DDR5 vďaka nízkej latencii a extrémnej rýchlosti až 7200 MT/s poteší všetkých počítačových nadšencov a kutilov, ktorí chcú maximalizovať výkon svojich zostáv pomocou novej generácii DDR5 pamätí a zároveň chcú zatraktívniť aj ich vzhľad. Mimoriadny potenciál pretaktovania týchto pamätí môžu využiť všetci používatelia, či už sa zaoberajú tvorbou obsahu, súbežným spracovaním mnohých úloh alebo prekonávaním rekordov v hrách. S programom FURY CTRL si používatelia modulov Kingston FURY Renegade DDR5 RGB môžu opäť vybrať z 18 prispôsobiteľných svetelných efektov, ktoré podčiarknu elegantný vzhľad hliníkových chladičov, dodávaných teraz aj v bielo-striebornej farbe. K dispozícii sú jednotlivé moduly s kapacitou 16 až 32 GB a dvojkanálové sety 2 modulov s celkovou kapacitou až 64 GB.

„Sme radi, že môžeme doplniť dizajn nášho radu pamätí Kingston FURY DDR5 aj o biele chladiče,“ povedala Iwona Zalewska, obchodná manažérka pre DRAM v spoločnosti Kingston pre región EMEA. „S rozvojom kreativity a hrania hier chceme našim používateľom dopriať možnosť výberu modulov, ktoré najlepšie zodpovedajú ich individuálnemu štýlu.“

Viac informácií nájdete na kingston.com.