SlovenskoSprávy

Sulíkova strana „Mení hru“, hovorí si Saska a do volieb prichádza s novým logom

3.4.2023 (SITA.sk) – Strana Sloboda a Solidarita (SaS) spúšťa kampaň Meníme hru. Strana si hovorí už iba jednoducho Saska, čiže tak, ako ju najčastejšie ľudia volajú.

Ako uviedla strana v tlačovej správe, tento krátky názov je prispôsobený pre mobilné zariadenia, ktoré využívajú najmä mladí voliči. Po štrnástich rokoch strana prichádza aj s novým logom pre predčasné parlamentné voľby.

Strana uviedla, že ponúka veľa tém, ktorých je prirodzeným hlásateľom, či už ide o ekonomiku, verejné financie, práva žien a detí, duševné zdravie, práva LGBTI+, moderné vzdelávanie, spravodlivosť, podporu Ukrajiny a prozápadnú orientáciu krajiny.

„Áno, my naozaj meníme hru. Ideme do boja. Rozhliadnite sa. Vidíte snáď na Slovensku niekoho iného, kto nemá žiadny korupčný škandál, kto drží slovo, kto má program zostavený naozajstnými expertmi, kto má viac ako desať rokov skúseností, ako tieto konkrétne riešenia pre ľudí presadiť, kto sa neriadi ideológiou, ale zdravým rozumom a kto má úprimnú chuť postaviť tú najlepšiu možnú budúcnosť pre Slovensko?,“ vyhlásil predseda strany Richard Sulík s tým, že všetci, ktorí im veria, menia hru s nimi a „nenechajú sa podplatiť rozhadzovaním, ktoré budú splácať naše deti.“

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

„Už majú dosť chaotických amatérov. Zaujímajú ich konkrétne zmeny, pre ktoré sa mladým oplatí zostať na Slovensku. Chcú už konečne reálne výsledky. A chcú sebavedomé Slovensko, ktoré najlepšie vie, čo potrebuje,“ uzavrel Sulík.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Podpredseda strany SaS, Predčasné voľby na Slovensku 2023
Zdroj: SITA.sk – Sulíkova strana „Mení hru“, hovorí si Saska a do volieb prichádza s novým logom © SITA Všetky práva vyhradené.