SlovenskoSprávy

Bývalý župan Belica bude na kandidátke SNS, podľa národniarov pôjde vo voľbách o veľa

10.5.2023 (SITA.sk) – Na kandidátnu listinu Slovenskej národnej strany (SNS) sa dostane aj bývalý predseda Nitrianskeho samosprávneho kraja (NSK) Milan Belica. Politický subjekt to oznámil v tlačovej správe.

Belica, ktorý bol päťkrát na čele NSK, prijal kandidatúru na kandidátke národniarov krátko po ohlásení ich spolupráce s Miroslavom Radačovským a s poslancom parlamentu Tomášom Tarabom (Život-národná strana). Podľa SNS je Belica ekonóm a odborník, ktorý zodpovedne riadil župu.

„Spolu s pánom Belicom chceme zabojovať o každý národný, kresťanský a sociálny hlas. V týchto voľbách pôjde o veľa. Po najbližších parlamentných voľbách sa bude bojovať o to, aby si Slovensko zachovalo svoju pozíciu v Európskej únii, a aby dokázalo vzdorovať bruselskému diktátu. Máme za cieľ s národnými, sociálnymi a kresťanskými stranami vytvoriť jednotný blok, ktorý dokáže prijímať také opatrenia, aby sme pomohli slabším skupinám obyvateľstva,“ uviedla strana.

Viac k témam: Kandidačné listiny, Predčasné voľby na Slovensku 2023
Zdroj: SITA.sk – Bývalý župan Belica bude na kandidátke SNS, podľa národniarov pôjde vo voľbách o veľa © SITA Všetky práva vyhradené.