Inzercia

Skvelý trik, ako urobiť zo záhrady obľúbenú dovolenkovú destináciu

Nielen z dôvodu pandémie sme pod neustálym tlakom a vplyvom škodlivého stresu. Ten sa podpisuje na podlomenom zdraví a psychike. Najlepším riešením, ako sa vymaniť spod jeho nadvlády, je absolvovať pár dní voľna v obľúbenom dovolenkovom rezorte. Na dovolenku v exotike nám ale z dôvodu neustále sa zvyšujúcich cien energií neostávajú financie. Ako to teda vyriešiť?

Inštalujte si na záhradu alebo terasu modernú bioklimatickú hliníkovú pergolu a dovolenka v bezpečí a pohodlí domova sa môže začať.

Čo je hliníková moderná pergola?

Hliníková pergola je voľne stojace prístrešie. Materiál, z ktorého je vyrobená, je ľahký kov, ktorý nehrdzavie ani nekoroduje a vydrží mnoho rokov.

Samostatne stojaca hliníková, moderná a predovšetkým lacná pergola je konštrukcia, ktorá vám poskytuje pri pobyte na záhrade alebo terase potrebný tieň a ochranu.

Pergola vám ponúka ochranu pred horúčavou v letných dňoch a pred studeným vetrom počas zimných nocí. Nemusíte sa obávať netesností, pretože je vyrobená z hliníka, ktorý nehrdzavie a nezanecháva žiadne otvory pre vodu, ktorá by sa dostala do vášho domova alebo kancelárie.

Strešný materiál – lamely pergoly tiež zaisťujú, že dažďová voda neprenikne dovnútra, keď vonku intenzívne prší, vďaka čomu je ideálnym miestom na oddych v každom počasí.

Pre koho je bioklimatická pergola ideálna?

Pre každého, kto by chcel vo svojej záhrade trochu viac tieňa a súkromia. Hliníková bioklimatická  pergola je ideálna na terasy alebo dokonca na vašu predzáhradku. Je tiež ideálna, ak máte oblasť, kde je počas dňa príliš veľa slnka. Voľne stojaca hliníková pergola vás ochráni pred horúcimi lúčmi slnka a zároveň prepustí dostatok svetla a čerstvého vzduchu, aby ste nemali pocit, že celé leto sedíte v jaskyni.

Ak si ju vybavíte pohodlným záhradným nábytkom, vhodným osvetlením a možno aj nafukovacím bazénom, bude to ten najjednoduchší spôsob, ako si vytvoriť z vašej záhrady plážový rezort. Vyskúšajte.

Zdroj obrázka: karelnoppe/Shutterstock.com