PR a inzercia

Blíži sa termín a krásne šaty na ples vám chýbajú?

Ples je zábavný a vzrušujúci čas, počas ktorého budete chcieť vyzerať a cítiť sa krásne. Nájsť tie správne plesové šaty je preto nevyhnutné, aby ste mohli vyzerať čo najlepšie a cítiť sa sebavedomo. Nie všetky z vás však majú tú schopnosť vedieť si vybrať to, čo lahodí vášmu oku a budete v tom vyzerať zároveň dobre aj pre okolie. Neprepadajte preto ale panike.

Postupujte podľa niekoľkých nižšie uvedených tipov a nájdete si šaty na ples, v ktorých sa budete cítiť ako kráľovná.

Zvážte, aké štýly sa vám páčia

Myslite v prvom rade na seba, pretože na konci dňa to budete vy, ktorá bude mať na sebe plesové šaty a bude nosiť štýl, ktorý sa vám skutočne páči. To, že všetci ostatní nosia jednu vec, neznamená, že to musíte mať aj vy.

Kupujte šaty, ktoré sa vám páčia, v štýle, v ktorom sa cítite pohodlne a ktorý odráža vašu osobnosť. Ak sa budete v šatách cítiť skvele, vaše sebavedomie stúpne a odrazí sa to aj na vašej nálade a spokojnosti, ktorá je pomerne často tou najkrajšou ozdobou tela.

Pohodlie je kľúčovým faktorom

Pohodlie je ďalším dôležitým faktorom, ktorý treba zvážiť. Nevyberajte si šaty len preto, že sú krásne, ak sa v nich takmer neviete pohnúť. V plesových šatách by ste sa mali cítiť dobre, vyzerať úžasne a ľahko sa nosiť, tak, aby ste si mohli zatancovať aj boogie.

Odvážte sa obliecť si niečo iné

Plesový večer je celý o VÁS! Chcete si obliecť žiarivo červené šaty s rozparkom po stehná – urobte to, ak sa cítite pohodlne a chcete sa týmto spôsobom vyjadriť. Akékoľvek nové a hlavne kvalitné spoločenské šaty v tomto štýle si vyberiete na Glash aj online.

Zvoľte si šaty, ktoré lichotia vášmu typu postavy

Aby ste zažiarili a zvýraznili odevom svoje prednosti a nedokonalosti pred zvedavými zrakmi ukryli, vyberte si plesové šaty, ktoré sa hodia k vášmu typu postavy. Ak máte štíhly pás a veľké poprsie, dobrým nápadom je obliecť si šaty, ktoré zvýraznia spodnú polovicu tela a udržia poprsie pod kontrolou. Vysoké, štíhle typy ocenia zasa šaty morských panien, ktoré vyzerajú neuveriteľne a vytvárajú proporčnú siluetu.

Aby ste ale cestou na ples nezamrzli a zároveň si nepokazili dojem a celkový outfit, vezmite si na seba krásnu koženú bundu s kožušinou.

Zdroj obrázka: Inara Prusakova/Shutterstock.com