PR a inzercia

Moderné riešenie ako mať pod kontrolou veľké parkovisko alebo pozemok

Určite to poznáte. Parkovacie miesta sú obmedzené, a preto sa často problémom, najmä v mestských oblastiach, stávajú parkujúci tretích strán. A pritom sa môžete týmto nepríjemným problémom vyhnúť.

Či už súkromné alebo firemné parkovisko, prípadne väčší pozemok a vstup na stavbu, sa dá s inteligentným automatickým závorovým systémom chrániť a mať pod kontrolou.

Inteligentné automatické závory

Automatické mobilné závory sú efektívnym systémom zloženým z mobilnej tyče a pevnej konštrukcie. Toto zariadenie sa používa na obmedzenie vjazdu na parkoviská a iné prístupy.

Inteligentné automatické závory sú navrhnuté pre intenzívne a nepretržité používanie, vďaka čomu sú ideálne pre vjazdy s hustou premávkou. Mobilné zábrany s automatickým systémom sa dokonale integrujú do akéhokoľvek architektonického prostredia. Sú ideálne pre obytné komplexy, obchodné a priemyselné oblasti, parkoviská, diaľnice a väčšie pozemky.

Komfort ovládania cez špeciálny pohon brány

Obsluha mobilnej závory s automatickým systémom je jednoduchá a zvládne ju každý. Pevná konštrukcia závory obsahuje automatizáciu a riadiacu elektroniku. Ide o špeciálny pohon brány, ktorý sa po stlačení príslušného tlačidla na diaľkovom ovládači alebo nástennom vypínači uvedie do činnosti.

Inými slovami, na zdvihnutie a spustenie pohyblivej zábrany stačí jednoduché kliknutie, čím sa umožní alebo zakáže prejazd vozidiel. Čas otvorenia automatickej závory je medzi niekoľkými sekundami, takže vstup na parkovisko, stavbu alebo pozemok nebude žiadnou dlhou prekážkou.

Akú automatickú závoru si zvoliť?

Na trhu sú dostupné rôzne typy mobilných závor s automatickým systémom, takže v závislosti od okolností je možné nájsť to najlepšie riešenie podľa potrieb a želaní. Jedným z aspektov, ktorý je nepochybne potrebné vziať do úvahy, je dĺžka tyče.

Rozhodovanie je navyše možné doladiť vďaka širokému spektru príslušenstva, ako sú LED osvetľovacie prvky, podporné vidlice, hliníkové uzamykacie mriežky, fotobunky a mnohé ďalšie. V závislosti od dĺžky oblasti prejazdu, ktorá má byť obmedzená, možno zvoliť viac alebo menej dlhú lištu, ktorá účinne zakáže prejazd vozidiel.

Ako bonus poteší vysoká výdrž tohto riešenia, s ktorým budete určite dlho spokojný. Stačí sa len presvedčiť.

Zdroj obrázka: Ratchat/Shutterstock.com