SlovenskoSprávy

Na diaľnici R1 sa stala vážna dopravná nehoda, vodič pod vplyvom alkoholu narazil do tlmiacich zábran (foto)

10.9.2023 (SITA.sk) – Na diaľnici R1 pri pumpe Vlčkovce sa stala v skorých ranných hodinách vážna dopravná nehoda. Vodič auta značky Škoda Superb približne 6,5 km pred Trnavou nezvládol riadenie vozidla a narazil do tlmiacich zábran pri pumpe.

„Náraz ho odhodil späť na diaľnicu R1, kde do neho narazilo ďalšie auto a vodič so sanitkou,“ informuje na sociálnej sieti Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave. Pri nehode sa rôzne zranili tri osoby, ktoré boli prevezené do nemocníc, posádka sanitky nemala vážnejšie zranenia.

Vodiči boli podrobení dychovým skúškam na alkohol. Tie boli v dvoch prípadoch negatívne, no 33-ročný vodič Škody Superb nafúkal viac ako 1,3 promile.

„Policajti ho krátko pred 03:00 h ráno obmedzili na osobnej slobode a previezli na policajnú stanicu. Muž je podozrivý z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ uviedla polícia a dodala, že diaľnica R1 bola uzavretá a neprejazdná bezmála tri hodiny.

Viac k témam: Alkohol za volantom, diaľnica R1, Dopravná nehoda, Tragická dopravná nehoda, trnavská polícia
Zdroj: SITA.sk – Na diaľnici R1 sa stala vážna dopravná nehoda, vodič pod vplyvom alkoholu narazil do tlmiacich zábran (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.