SlovenskoSprávy

Pellegrini prijme podľa lídra OĽaNO akúkoľvek pozíciu od Fica, mafia svoje DNA nepoprie a zachráni si tým zadok

8.10.2023 (SITA.sk) – Predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini príjme od šéfa strany Smer-SD Roberta Fica aj pozíciu vrátnika na úrade vlády. V diskusnej relácii O 5 minút 12 RTVS to povedal líder hnutia OĽaNO Igor Matovič.

„Lebo je to jediná šanca zachrániť Pellegriniho zadok pred kriminálom za zločiny, ktoré páchal,“ povedal Matovič. Hlas a Smer sú podľa neho len tá istá strana rozdelená na dve časti. „Mafia svoje DNA nepoprie,“ povedal líder OĽaNO.

Viac o téme: Predčasné voľby na Slovensku 2023

Podľa zvoleného poslanca Tomáša Tarabu by sa malo v pondelok 9. októbra stretnúť vedenie Smeru, Hlasu aj SNS. „Predpokladáme, že prinesie nejaký spoločný výstup z tých rokovaní,“ povedal. Dodal, že môže ísť o „prelomovejšie stretnutie“.

Viac k témam: O 5 minút 12, Predčasné voľby na Slovensku 2023, Predseda hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO), Predseda strany Hlas-SD, Predseda strany Smer-SD
Zdroj: SITA.sk – Pellegrini prijme podľa lídra OĽaNO akúkoľvek pozíciu od Fica, mafia svoje DNA nepoprie a zachráni si tým zadok © SITA Všetky práva vyhradené.