SlovenskoSprávy

V Zimnej jazdiarni Bratislavského hradu sa začal snem strany Smer, povedie ho Blanár (video+foto)

17.11.2023 (SITA.sk) – V Zimnej jazdiarni Bratislavského hradu sa začal slávnostný snem strany Smer-SD. V úvode smenu predseda strany Robert Fico vyzval prítomných, aby si v tichosti pripomenuli kolegov a spolupracovníkov, ktorí ich opustili v roku 2023.

Viac o téme: Ficova vláda (koalícia Smer-SD, Hlas-SD a SNS)

Zároveň bolo určené, že snem povedie jeden z podpredsedov strany Juraj Blanár. V mene predsedníctva to navrhol Fico. Blanár oznámil, že na snem bolo pozvaných 424 delegátov a prítomných je 386 z nich, snem je teda uznášania schopný.

Na sneme Blanár privítal nielen delegátov, poslancov a ministrov strany, ale i hostí, medzi ktorými sú predstavitelia zastupiteľských úradov v Slovenskej republike. Ide napríklad o zástupcov Bulharska, veľvyslanca Spojeného kráľovstva, Číny, Spojených štátov amerických, a tiež Kuby, Českej republiky a Maďarska.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Snem strany Smer – SSD (fotografie)

Účasť potvrdil i poľský veľvyslanec. Medzi hosťami sú aj predseda Jednoty dôchodcov Michal Kotian, predseda Združenia miest a obcí Slovenska Jozef Božik či Predseda zväzu protifašistických bojovníkov Viliam Longauer. Prítomní sú i zástupcovia zamestnávateľov.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Ficova vláda 2023 – 2027 (koalícia Smer-SD Hlas-SD SNS), predseda Jednoty dôchodcov, Predseda strany Smer-SD, Premiér Slovenskej republiky, Snem strany Smer-SD
Zdroj: SITA.sk – V Zimnej jazdiarni Bratislavského hradu sa začal snem strany Smer, povedie ho Blanár (video+foto) © SITA Všetky práva vyhradené.