SlovenskoSprávy

Tragická nehoda pri Rožňave. Chodcovi sa stalo osudné tmavé oblečenie (foto)

27.11.2023 (SITA.sk) – Chodec v rožňavskom okrese neprežil náraz auta. Totožnosť muža, ktorý v nedeľu (26. novembra) večer kráčal po ceste v smere do mesta Rožňava od križovatky Brzotín – Juh, zatiaľ nie je známa.

Zraneniam na mieste podľahol

Ako informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Košiciach, do chodca v tmavom oblečení z dosiaľ nezistených príčin narazil automobil značky Nissan Terrano vedený 48-ročným vodičom.

„Chodca po náraze odhodilo mimo cesty do priekopy, kde ostal nehybne ležať v trávnatom poraste. Zranenia, ktoré chodec pri náraze utrpel, boli natoľko vážne, že im na mieste podľahol,“ informuje polícia.

Začaté trestné stíhanie

Vodič bol na mieste podrobený dychovej skúške na alkohol, s negatívnym výsledkom. Či bol pod vplyvom alkoholu alebo iných návykových látok zosnulý chodec by mala ukázať nariadená pitva.

„Polícia miesto dopravnej nehody dôkladne zadokumentovala aj za prítomnosti znalca z odboru cestná doprava. Po ukončení obhliadky miesta udalosti bolo začaté trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia,“ uzavreli policajti.

Viac k témam: Chodec, Mŕtvy muž, Pitva, slovenská polícia, Tragická nehoda
Zdroj: SITA.sk – Tragická nehoda pri Rožňave. Chodcovi sa stalo osudné tmavé oblečenie (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.