SlovenskoSprávy

Na ministerstve životného prostredia je už aj Duch Svätý, štátny tajomník Kuffa si nechal vysvätiť kanceláriu

6.12.2023 (SITA.sk) – Štátny tajomník Ministerstva životného prostredia (MŽP) SR Štefan Kuffa (nominant SNS) si nechal vysvätiť kanceláriu na ministerstve. Pre agentúru SITA to potvrdil odbor komunikácie ministerstva.

Podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba vysvätenie neorganizoval, avšak rešpektuje ho, rovnako ako náboženskú slobodu každého jednotlivca,“ dodal odbor komunikácie vo svojej odpovedi.

Na vysväcovanie na ministerstve poukázal v dopoludňajších hodinách na sociálnej sieti bývalý štátny tajomník envirorezortu Michal Kiča (Demokrati). Zverejnil fotografiu, ktorá pravdepodobne zachytáva Štefana Kuffu spolu s kňazom v priestoroch ministerstva.

Na ministerstve je už otec a syn a po strede aj Duch Svätý. Štátny tajomník Štefan Kuffa asistuje pri vysväcovaní átria budovy Ministerstva životného prostredia SR – Lanfranconiho paláca v Bratislave,“ pripísal k nej (okrem Štefana Kuffu pôsobí na MŽP SR v pozícii štátneho tajomníka aj jeho syn Filip Kuffa – pozn. SITA).

Viac k témam: Minister životného prostredia SR, Štátny tajomník
Zdroj: SITA.sk – Na ministerstve životného prostredia je už aj Duch Svätý, štátny tajomník Kuffa si nechal vysvätiť kanceláriu © SITA Všetky práva vyhradené.