SlovenskoSprávy

Tip pre šťastných hráčov

18.12.2023 (SITA.sk) – „Vianočný čas, keď zrazu všetko má význam, keď dávať radosť je výhra pre všetkých okolo nás,“ spieva v novej vianočnej pesničke Emma Drobná. A vtedy nám to napadne: Čo takto darovať našim blízkym možnosť vyhrať rozprávkovú sumu? Ideálne prostredníctvom stieracích žrebov Vianočnej lotérie od TIPOSu! Práve ony ponúkajú možnosť vyhrať fantastických 200 000 eur a množstvo ďalších výhier, ktoré potešia nejedného z obdarovaných. Šanca na výhru je skutočne vysoká, o čom svedčí aj fakt, že do dnešného dňa už bolo vyplatených na výhrach z Vianočnej lotérie viac ako 3 milióny eur. Atraktívny vianočný žreb je v predaji za 9 eur na celom Slovensku až do konca januára. Určený pre osoby staršie ako 18 rokov.

Vianočné prekvapenie aj po Vianociach

Viete, že s Vianočnou lotériou od TIPOSu môžete zažiť vianočné prekvapenie aj po Vianociach? Pýtate sa, ako je to možné?!? Takto! – ak ste si kúpili stieracie žreby Vianočnej lotérie a neusmialo sa na vás šťastie v podobe finančnej výhry, skúsiť to môžete v „ďalšom kole“. Každý nevýherný žreb Vianočnej lotérie môžete do 8. januára zaregistrovať na stránke www.tipos.sk/alpy, kde sa hrá o atraktívnu hlavnú cenu – zimnú dovolenku v Alpách pre dve osoby. Žrebovanie sa uskutoční 9. januára 2024.

Kým sa bude žrebovať o atraktívny zájazd do zimných Álp, môžete s nevýhernými žrebmi Vianočnej lotérie hrať od 1. do 24. decembra o 24 vecných výhier v hodnote 12 000 eur. Registrovať ich môžete cez spomínanú stránku www.tipos.sk/alpy. Nezabudnite, že aj nevýherné žreby Vianočnej lotérie vám môžu priniesť radosť.

Akýkoľvek vianočný darček môžete urobiť čarovnejším aj takou maličkosťou, akou je priložená menovka s prianím. Skúste ku každému balíčku priložiť Prianie od Tiposu – stierací žreb, na ktorý napíšete meno obdarovaného. Mnohých dospelých určite poteší „explózia 50-eurových výhier“, ktorú ponúkajú žreby Prianie.

Informačný servis

Viac k témam: PR, Tipovanie
Zdroj: SITA.sk – Tip pre šťastných hráčov © SITA Všetky práva vyhradené.