SlovenskoSprávy

Vodička prešla s neosvetleným vozidlom do protismeru, zrážku s nákladným autom neprežila (foto)

13.2.2024 (SITA.sk) – Čelnú zrážku s nákladným autom neprežila 45-ročná vodička Citroënu. Tragická nehoda sa stala v pondelok 12. februára krátko po 21:00 na ceste I/9 pri obci Brezolupy v okrese Bánovce nad Bebravou.

Ako informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová, vodička jazdiaca v smere od Prievidze pred križovatkou do obce Brezolupy z doposiaľ presne nezistených príčin prešla s neosvetleným vozidlom do protismeru.

Pri dopravnej nehode utrpela vodička osobného auta zranenia nezlučiteľné so životom. 40-ročný vodič nákladného vozidla nemal po dopravnej nehode žiadne zranenia. Jeho dychová skúška na alkohol bola negatívna. U usmrtenej vodičky bude nariadená súdnolekárska pitva,“ uviedla Kuzmová.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Na mieste bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy, polícia vykonala obhliadku miesta činu a ďalšie prvotné procesné úkony. „Vyšetrovateľ z Bánoviec nad Bebravou začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Presné príčiny a okolnosti tejto tragickej udalosti sú predmetom vyšetrovania,“ dodala Kuzmová.

Viac k témam: Tragická dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk – Vodička prešla s neosvetleným vozidlom do protismeru, zrážku s nákladným autom neprežila (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.