SlovenskoSprávy

Harabin neodporučil žiadneho kandidáta v druhom kole a vraví, že jeho voliči vedia, čo majú robiť

24.3.2024 (SITA.sk) – Občiansky kandidát na prezidenta Štefan Harabin sa po spočítaní viac ako 90 percent hlasov voličov v prvom kole prezidentských volieb vyjadril, že jeho voliči vedia, čo majú robiť. Žiadneho konkrétneho kandidáta v druhom kole neodporučil ani nemenoval.

„Očakávam, že na úrovni štátu sa budú dodržiavať zákony a Ústava SR a že Slovensko nebude vtiahnuté do vojny,“ uviedol s tým, že v opačnom prípade hrozí, že obyvatelia Slovenska sa dostanú na úroveň biedy.

Viac o téme: Prezidentské voľby na Slovensku 2024

Podľa Harabina je najdôležitejšie, aby si Slovensko zachovalo suverenitu. „EÚ neprežije dva roky, ani NATO, jedine neutralita Slovensko zachráni,“ skonštatoval.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Volebná noc 1. kola prezidentských volieb na Slovensku 2024 (fotografie)

Podľa neho na to, aby sme dosiahli suverenitu, potrebuje Slovensko na svojom čele ľudí, ktorí budú mať dobré vzťahy s veľmocami ako Ruská federácia, ale aj USA, za predpokladu, že prezidentské voľby vyhrá Donald Trump.

Harabin nevylúčil, že ak bude v dobrej forme, bude kandidovať aj v nasledujúcich prezidentských voľbách.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Prezidentské voľby na Slovensku 2024 (fotografie)

Viac k témam: Kandidát na prezidenta Štefan Harabin (Prezidentské voľby 2024), Prezidentské voľby na Slovensku 2024
Zdroj: SITA.sk – Harabin neodporučil žiadneho kandidáta v druhom kole a vraví, že jeho voliči vedia, čo majú robiť © SITA Všetky práva vyhradené.