SlovenskoSprávy

Matovič upozornil na „utajenú vilu“ predsedu parlamentu Pellegriniho (video)

2.4.2024 (SITA.sk) – Líder hnutia Slovensko a poslanec Igor Matovič upozornil na „utajenú vilupredsedu parlamentu Petra Pellegriniho (Hlas-SD) v bratislavskej Vrakuni. Matovič tvrdí, že predseda parlamentu napísal vilu na „jedného z jeho milencov„. Tým by mal byť podľa Matoviča poslanec strany Hlas – sociálna demokracia (Hlas-SD) Peter Náhlik.

Je to verejné tajomstvo, Pellegrini je homosexuál a toto video nie je o tom, že z toho budem robiť vedu. Iné praktiky, ktoré má, sú omnoho perverznejšie, ako napr. to, že na jedného z mnohých milencov napíšete honosnú vilu, ktorú ste v skutočnosti kúpili vy, zrejme z úplatkov. Pellegrini si obhliadol vilu, približne za mesiac sa prevalí kauza s jeho úplatkom, rýchlo vybaví, aby sa vila napísala na jeho milenca Petra Náhlika,“ priblížil Matovič.

Zároveň tvrdí, že Náhlik si vilu neuvádza vo svojom majetkovom priznaní.

V júli 2021 si ju bol pozerať priamo Pellegrini, bol na obhliadke. Predávajúcemu oznámil, že kupujúci bude istá brnianska eseročka. Kto bol kupujúci? Bol to poslanec Peter Náhlik (Hlas-SD). Ten, na ktorého lietadle letel Pellegrini minulý týždeň do Košíc a ktorého zaprel, keď sa ho médiá pýtali, či vie, komu lietadlo patrí,“ objasnil Matovič situáciu priamo pred „utajovanou vilou„.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Predseda parlamentu
Zdroj: SITA.sk – Matovič upozornil na „utajenú vilu“ predsedu parlamentu Pellegriniho (video) © SITA Všetky práva vyhradené.