SlovenskoSprávy

Matovič zdieľal na sociálnej sieti Grendelov status o prebudenej spravodlivosti

28.12.2021 (Webnoviny.sk) – Líder hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Igor Matovič zdieľal na sociálnej sieti status podpredsedu parlamentu Gábora Grendela (OĽaNO) o prebudenej spravodlivosti, ktorú priniesla súčasná vláda.

Nezamestnali sme nových vyšetrovateľov. Nepriniesli sme nových sudcov a prokurátorov. A predsa sa spravodlivosti začalo dariť ako nikdy predtým. Prečo to tak je? Za vlád Smeru riadili kľúčové protikorupčné zložky štátu ľudia (Kováčik, Gašpar, Makó, Krajmer, Hraško a ďalší), ktorí sami boli súčasťou skorumpovaného oligarchického systému. A tak sa navzájom kryli,“ napísal Grendel na sociálnej sieti.

Podľa neho súčasná vláda tento systém zmenila a „my sme tých skorumpovaných funkcionárov odstrihli od štátu“. „V tom je hlavná zásluha tejto vlády a tú nám už nikdy nikto nevezme,“ uviedol Grendel.

Dodal, že na budúci rok sa viacerí členovia skorumpovaného oligarchického systému zrejme postavia pred súd. „A tí ostatní budú v parlamente a na facebookových videách vykrikovať svoje. Čím sa len potvrdí, ako blízko k sebe majú. Len tak ďalej!“ uzavrel Grendel.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Minister financií SR, Podpredseda Národnej rady SR (NR SR), Statusy
Zdroj: Webnoviny.sk – Matovič zdieľal na sociálnej sieti Grendelov status o prebudenej spravodlivosti © SITA Všetky práva vyhradené.