SlovenskoSprávy

Ódorovou prioritou po odchode Šimka z ministerstva je príprava predčasných volieb, venovať sa chce aj iným veciam

21.7.2023 (SITA.sk) – Prioritou povereného premiéra Ľudovíta Ódora na ministerstve vnútra je príprava riadneho priebehu predčasných parlamentných volieb v septembri. Predseda vlády poverený riadením ministerstva vnútra sa v rámci rezortu chce venovať i efektívnemu, rýchlemu a transparentnému čerpaniu eurofondov a plneniu plánu obnovy, ale aj problematike nelegálnej migrácie. V tlačovej správe o tom informoval Tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR.

Ódor sa zúčastnil na prvej pracovnej návšteve na Ministerstve vnútra (MV) SR. Zoznámil sa s jeho predstaviteľmi i generálnymi riaditeľmi sekcií. V rámci toho im predstavil svoje priority a dohodli sa na postupe pri riadení rezortu.

„Predseda vlády je ako poverený minister pripravený zabezpečiť riadny chod ministerstva vnútra a jeho podriadených organizácií,“ uvádza sa v tlačovej správe.

Viac k témam: Čerpanie eurofondov, Nelegálna migrácia, Plán obnovy, Predčasné voľby na Slovensku 2023, Premiér Slovenskej republiky
Zdroj: SITA.sk – Ódorovou prioritou po odchode Šimka z ministerstva je príprava predčasných volieb, venovať sa chce aj iným veciam © SITA Všetky práva vyhradené.