SlovenskoSprávy

Naď dostáva telefonáty, aby mu ani nenapadlo vystúpiť. Účasť Demokratov na protestoch stále blokuje SaS

19.1.2024 (SITA.sk) – Účasť Demokratov na protestoch blokuje strana Sloboda a Solidarita (SaS). Uviedol to predseda Demokratov Jaroslav Naď s tým, že aj napriek komunikácii s organizátormi protestov dostávajú stále rovnakú odpoveď.

„Pripomínam, že to je tá SaS, ktorá spolu s Hlasom zbierala podpisy na pád vlády Eduarda Hegera a nakoniec vládu spoločne s Hlasom a Smerom povalila,“ uviedol Naď a dodal, že odmietanie ich účasti na protestoch nabralo aj nový rozmer.

Zobraziť fotogalériu k článku:
V. PROTEST: Zastavme ich! (fotografie)

„Pred protestmi mi osobne volajú organizátori, aby mi ani len nenapadlo vystúpiť. Viete, ja sa nikam nehrniem a rozumiem, že sa cítia nekomfortne, ak si ma dav zborovo vyžiada na pódium tak, ako to bolo v Trnave,“ doplnil Naď.

Zhodnotil, že tento prístup Progresívneho Slovenska, SaS a Kresťanskodemokratického hnutia nie je správny a nemožno tu pojednávať o zjednotenej opozícii.

„Ľudia to cítia a negatívne to komentujú. Demokratom ide o vec, preto svojou účasťou budeme naďalej podporovať protesty, organizačne niektoré zastrešíme a budeme robiť opozičnú politiku pre všetkých,“ uzavrel predseda Demokratov.

Video: Prejav Andreja Kisku na proteste v Poprade

https://cdnv.sita.sk/sites/34/2024/01/andrej-kiska-na-proteste-v-poprade.mp4

Viac k témam: Predseda strany Demokrati, Protivládne protesty
Zdroj: SITA.sk – Naď dostáva telefonáty, aby mu ani nenapadlo vystúpiť. Účasť Demokratov na protestoch stále blokuje SaS © SITA Všetky práva vyhradené.