Inzercia

Zabudnite na problémy v tých najintímnejších situáciách

Napriek tomu, že sex tvorí prirodzenú a dôležitú súčasť nášho života, nie vždy je to s ním až také „ružové“. Dôvodov je niekoľko. Mnohí v tých najintímnejších chvíľach zlyhávajú preto, že je ich mozog a myseľ preťažená problémami z práce alebo v rodine. Iným to komplikuje chronické ochorenie, vek, genetika alebo nezdravý životný štýl.

Napriek všetkým týmto negatívnym faktorom, si ale môžete svoje chvíle potešenia dopriať a na dlhodobé problémy s erekciou zabudnúť. Čítajte ďalej a zistíte viac?

Vykompenzujte telu nedostatok testosterónu

S pribúdajúcim vekom hladina testosterónu v krvi o niečo klesá takmer u všetkých mužov. Nie je to nič neobvyklé a nie je to dôvod na terapiu a paniku. Ak však muž trpí dlhodobými problémami s erekciou, ktoré mu ničia vzťah a život, rozhodujúcu úlohu môže zohrať kompenzácia nedostatku testosterónu, ktorú by ste mali konzultovať s lekárom.

Skúste tabletky na erekciu

Mnohí majú z tohto kroku strach, pretože ide často o rôzne doplnky výživy s vedľajšími účinkami. Ak si ale vyberiete naozaj kvalitné tabletky na erekciu, môžete si dopriať viac radosti v posteli bez nepríjemnej bolesti hlavy, zvýšeného tlaku v krvi a búšenia srdca. Mnohé takéto tabletky dokonca obsahujú vitamíny, ktoré v súčasnosti môžete využiť aj na posilnenie imunity!

Myslite na zdravý životný štýl

Zdravý životný štýl znižuje riziko porúch prekrvenia a tým aj erektilnej dysfunkcie. Každý, kto prispôsobí svoj životný štýl svojmu dobrému zdraviu, môže docieliť pozitívny vplyv aj na existujúcu erektilnú dysfunkciu. Podrobne to znamená:

  • nefajčiť;
  • jesť vyváženú stravu;
  • piť málo alkoholu;
  • veľa sa hýbať;
  • znížiť nadváhu.

Pravidelne kontrolujte krvný tlak, hladinu cukru v krvi, lipidy v krvi a nechajte si liečiť poruchy.

Zdroj obrázka: gpointstudio/Shutterstock.com