InformatikaIT

Kingston pridáva USB Type-C do radu IronKey Keypad 200

Spoločnosť Kingston Digital Europe dnes predstavila nový hardvérovo šifrovaný USB Type-C flash disk Kingston IronKey Keypad 200C.

KP200C ponúka zabezpečenie na armádnej úrovni s certifikáciou podľa FIPS 140-3 Level 3 s alfanumerickou klávesnicou pre ľahké zadávanie prístupového PIN kódu, takže sa dá odomknúť bez externého napájania a softvéru, nezávisle na operačnom systéme. Ponúka 256-bitové hardvérové šifrovanie XTS-AES s ochranou voči prelomeniu hesla Brute Force a ochranou BadUSB s digitálne podpísaným firmvérom pre bezkonkurenčnú úroveň zabezpečenia cenných dát. Pomocou Multi-PIN (samostatné Admin/User PIN kódy) je možné alfanumerickú klávesnicu použiť na jednoduché zadávanie prístupového PIN kódu správcu alebo používateľa. Správca môže používateľovi obnoviť PIN kód, a zabezpečiť tým prístup k jednotke i v prípade zabudnutia hesla.

Kingston IronKey Keypad 200C ponúka pamäťovú kapacitu do 256 GB, obmedzenú trojročnú záruku s bezplatnou technickou podporou a legendárnu spoľahlivosť značky Kingston.