Inzercia

Inteligentné spotrebiče, ktoré premenia pobyt v kuchyni na príjemné chvíle

Túžba po hospodárnosti, pohodlí, flexibilite a ekologickejšom životnom štýle sa čoraz viac napĺňa. A moderné inteligentné domáce spotrebiče majú na tom tú najväčšiu zásluhu. Práca s nimi je oveľa pohodlnejšia, efektívnejšia a príjemná.

Ich jednoduchým a rýchlym výberom sa o tom môžete presvedčiť priamo v praxi a vytvoriť si v priestoroch kuchyne rovnako príjemný komfort.

Nová budúcnosť pečenia s Miele rúrou

Rovnako ako u iných kuchynských spotrebičov od spoločností Miele, srdcom inteligentných rúr sú moderné asistenčné systémy, ktoré umožňujú kontrolu zariadenia a dokonca aj jedla bez ohľadu na to, kde sa aktuálne nachádzate.

To znamená, že si jedlo môžete ľahko pripraviť deň vopred a rúru uviesť do práce tesne pred príchodom z práce domov. Najmodernejšie Miele rúry disponujú funkciami Smart Food ID, Smart Browning Control a CookAssist.

Kamera v rúre rozpoznáva jedlo a riadi proces varenia, čím poskytuje podporu pri pečení krok za krokom.

Už v roku 2019 Miele po prvý raz prinieslo obrázky do smartfónu pomocou kamery v rúre – kontrola stavu varenia mimo kuchyne a úprava nastavení na cestách sa tak ukázala ako veľmi pohodlná.

Vďaka funkcii Smart Food ID kamera v rúre rozpozná, ktoré jedlo používateľ vloží do rúry. Tá to následne zobrazí na displeji a po vašej zrelej úvahe si potom môžete (aj na diaľku) spustiť príslušný automatický program. To je nielen mimoriadne pohodlné, ale aj všestranné, pretože v prvom kroku kamera rozpozná viac ako 20 základných jedál, pričom sa systémy neustále inovujú.

Umývačka riadu Miele – najlepšia kvalita pre žiarivé výsledky

S umývačkou riadu Miele kupujete dôkladne otestovaný kvalitný výrobok s množstvom technických vylepšení a nadpriemernou životnosťou. Praktické funkcie, veľké množstvo umývacích programov na výber a v prípade potreby prepojenie s inteligentným ovládaním Miele@home sú len malou časťou výhod.

Presvedčte sa o výkone a kvalite inteligentných umývačiek riadu Miele v špecializovanom obchode a nájdite si ten správny model, ktorý najlepšie vyhovuje vašim osobným požiadavkám.

Umývačky riadu Miele sú rovnako ako rúry vybavené množstvom užitočných funkcií, ktoré možno intuitívne aktivovať. Kúpou umývačky riadu Miele získate okrem iného nasledujúce výhody:

  • QuickPowerWash: Najlepšie čistenie a sušenie pre bežné znečistenie za menej ako hodinu.
  • Knock2open: Umývačka riadu sa otvára klopaním – čo je ideálne na použitie v kuchyniach bez úchytiek.
  • Technológia EcoPower: Efektívna úspora vody a energie vďaka šikovne navrhnutému prietoku vody.
  • AutoClose: Stačí ľahký dotyk: S AutoClose sa dvere pomocou motora zatvoria samé.
  • Patentované sušenie AutoOpen: Automatické otvorenie dvierok po skončení programu pre dokonalé výsledky sušenia.
  • Odložený štart s integrovaným zobrazením zostávajúceho času: môžete sa rozhodnúť, kedy začať s preplachovaním, až 24 hodín vopred.
  • Miele@home: Pomocou Miele@home môžete svoju umývačku riadu a iné Miele spotrebiče šikovne prepojiť – pre viac možností.

Tak to s týmito pomocníkmi vyskúšajte a pri príprave jedál čas ani dobrú náladu nestrácajte.

Zdroj obrázka: Serghei Starus/Shutterstock.com